torsdag den 12. september 2013

Internetbutikker der er værd at huske..

Det kan være svært ikke at falde for alle fristelserne, der er at finde i diverse supermarkeder, når man/jeg lige skal forbi og finde aftensmaden på vejen hjem, efter en lidt for lang arbejdsdag. Men det er der heldigvis råd for, hvis man er lidt tålmodig.

Der er nemlig efterhånden en del internetbutikker, der kan tilbyde lækre og sunde produkter, leveret til din adresse, så du undgår alle impulskøbene!

Til dagligvarerne har Super Best en onlineshop hvor de fleste af deres 'butiksvarer' kan findes og bestilles mod et lille leveringsgebyr. Derudover har Årstiderne længe tilbudt at leverer frisk frugt, grønt samt kød til din hoveddør.
Hvis du i stedet blot søger nogle sundere alternativer til fx eftermiddagskaffen har Helseplus.dken masse spændende produkter. Og er du hoppet med på paleobølgen kan du på thepaleoshop.dk bl.a. finde barer, cookies, 'pasta' og diverseformer for mel, der alle opfylder 'kravene' til paleokosten.

Udover disse er også www.Nemlig.com og www.økovejen.dk populære til dagligevarer, www.Skagenfood.dk kan leverer fisk og på www.Grisogko.dk kan du få leveret kød til døren. Hvis du søger nogle specielle asiatiske varer kan du prøve www.Shopasia.dk.

Så nu er der ingen undskyldninger for ikke at prøve det 'nye'. Der er let, enkelt og du spare pengene fra alle impulskøbene, der ville være røget i kurven ved en tur i Føtex!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar